ATLAS LUNCH EN GRILLROOM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Atlas Lunch en Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 0:51 Niet op tijd waarschijnlijk komt het niet eens aan
25 nov 2022 om 21:22 Heerlijk gegeten voor een goede prijs!
22 nov 2022 om 2:09 I ordered tow chicken wraps but when i get my order i was checked because i found tow wraps only one of them is chicken the other one i don't know what it was it's like i give money to eat like they wanted me to eat that's shittttttttt
19 nov 2022 om 22:31 Heerlijk eten top personeel en bezorging. Echt tevreden!!
7 nov 2022 om 10:13 Ruim 40 minuten te laat geleverd . het eten was KOUD bij aankomst ;-(
3 nov 2022 om 22:46 3 burgers besteld, 2 menu, maar de menu bleef achterwege… burgers waren niet te eten, we konden zelfs niet zien wat het verschil was tussen de verschillende burgers, smaakten dan ook naar niks. Scampi schotel wel goedgekeurd.
31 okt 2022 om 19:55 Ze bezorging was een uur te laat, het eten was ijskoud, de sausjes en de drank was vergeten en er zaten geen uitjes op mijn frikandel speciaal.
2 okt 2022 om 20:34 Bijna 2 uur een half moeten wachten, 17:45 besteld 20:10 binnen als het niet later was. Eten is oké voor 1 malig
2 okt 2022 om 0:05 Was echt lekker, zeker een aanrader!
17 sep 2022 om 21:52 Eten was prima. Bezorging duurt echter heel lang. Om 17 uur besteld en om 18:20 uur eten ontvangen. Van te voren werd 30 tot 40 minuten aangegeven
16 sep 2022 om 14:20 T was niet te eten! Friet niet gaar eten was koud
11 sep 2022 om 22:54 Eten was goed en warm! Vriendelijke bezorger!