ATLAS LUNCH EN GRILLROOM

ATLAS LUNCH EN GRILLROOM Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Atlas Lunch en Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 19:46 Kwart voor 6 besteld , half 8 geleverd..
29 apr 2022 om 1:00 zoals elk bestelling altijd goed lekker warm,proper...!!! Jullie zijn 5 sterren waard!!! Super lieve bezorgers altijd punctueel.Super tevreden!!!Ook ons lievelings restaurant
23 apr 2022 om 2:18 Prima bezorgen waren alleen de saus vergeten maar voor de rest was ut prima
22 apr 2022 om 22:19 top, lekker en snel geleverd
5 apr 2022 om 20:05 Kapsalons zijn er echt geweldig lekker. En ze doen hun best om zo snel mogelijk te bezorgen .
4 apr 2022 om 21:05 Vieze hamburgers uit de frituur
4 apr 2022 om 20:01 De bezorgtijd was 17:00 en het was pas om 17:50 aangekomen, het eten was dus half koud
2 apr 2022 om 12:10 Altijd lekker eten en zelfs 4 blikjes cola gratis gekregen. Top!!!
12 mrt 2022 om 20:58 Prima. Goede kwaliteit en nog lekker warm thuisbezorgd. Goede en vriendelijke bezorging
26 feb 2022 om 21:43 Ik kan maar tot 90 minuten aanduiden op bezorgtijd, maar wij hebben 2 uur gewacht op koud eten! De zak voelde zelfs helemaal koud aan. Als je het eten niet kan verwarmen in een thermobox, dan moet je geen leveringen doen. Heel triest!
21 feb 2022 om 20:20 Viel tegen Was niet eens meer warm en broodje was klef Zonde van me geld
20 feb 2022 om 17:50 Team Atlas, bedankt voor het lekkere eten. We hadden de Atlas deluxe en sate schotel.