ATLAS LUNCH EN GRILLROOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Atlas Lunch en Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 19:08 Perfecte crunchy chicken
17 mei 2024 om 15:10 Gisteren een heerlijke kapsalon met garnalen besteld zeer goed zoals altijd! :) Bedankt!
8 mei 2024 om 21:48 Kapsalon was heerlijk! Beter dan die van Rotterdam
30 apr 2024 om 0:09 Duurde wat langer maar was druk zijn normaal veel sneller lekker eten goede prijs stelt nooit teleur
12 apr 2024 om 18:27 Eten was heerlijk en goed warm. Personeel ook vriendelijk. Zeker voor de herhaling vatbaar.
5 mrt 2024 om 21:32 If was nice
5 mrt 2024 om 21:15 Essen war kalt und nicht so, wie bestellt. Es fehlte Mayonnaise und Zwiebelringe.
19 feb 2024 om 19:56 Eten kwam veel later dan afgesproken tijd. En bij de 3 kindermenus zat het drinken niet
11 feb 2024 om 21:05 Het liefst gaf ik geen ster voor bezorging en service.. ik belde na 1,5 uur dat ik het zat was en dat het de 3e keer al was dat het veel telaat was en ik kreeg alleen maar smoesjes en ik moest mn brutale mond houden volgens snotneus aan de telefoon.
5 feb 2024 om 21:58 Food was GREAT driver was very nice.
27 jan 2024 om 18:19 Food was cold and delivery took 1h30min
23 jan 2024 om 10:57 Tevreden!